Angelina Jolie, interogată patru ore de FBI. Ancheta se extinde asupra întregii familii

Angelina Jolie, interogată patru ore de FBI. Ancheta se extinde asupra întregii familii
După incidentul care a avut loc la bordul avionului privat al familiei, în timpul căruia Brad Pitt l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul lor, Maddox, Angelina Jolie a depus o plângere împotriva cunoscutului actor.

Potrivit tmz.com, ancheta asupra abuzului lui Brad Pitt asupra copiilor a fost extinsă la întreaga familie, inclusiv la Angelina. 
Departamentul pentru Copii şi Probleme Familiale din Los Angeles care se ocupă cu acest caz s-a axat inițial doar pe incidentul din avion în care Brad l-ar fi lovit pe fiul lui şi al Angelinei Jolie, Maddox, în vârstă de 15 de ani.

Angelina, Brad şi copiii lor, Maddox şi Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - toţi au fost intervievaţi, iar potrivit site-ului TMZ, ''DCFS şi-a extins cercetările şi asupra altor presupuse incidente''.

Surse din preajma Angelinei spun că unii dintre copii erau speriaţi când se aflau în preajma lui Brad Pitt, în special Maddox, care are probleme cu tatăl său. Se pare că întâlnirea dintre Brad şi Maddox de săptămâna trecută s-a încheiat repede, deoarece Maddox nu a mai vrut să stea cu tatăl său.

Deocamdată, Angelina şi Brad au căzut de comun acord asupra unui plan parental, care îi acordă Angelinei custodia fizică temporară a copiilor, în timp ce lui Pitt îi este permis să îşi viziteze copiii sub supravegherea unui terapeut.

Pe de altă parte, Biroul Federal de Investigaţii din America continuă investigaţiile privind incidentul care s-ar fi petrecut pe durata zborului privat al familiei, în timpul căruia Brad Pitt l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul lor, Maddox.

Potrivit Us Weekly, doi agenţi ai FBI au interogat-o pe Angelina timp de patru ore. ''Agenţii au vrut detalii despre tot ce s-a întâmplat de când a decolat avionul până când a aterizat. Angelina a cooperat'', a declarat o sursă a Biroului Federal de Investigaţii.

Sursa citată a mai adăugat că FBI ''cel mai probabil, va mai investiga situaţia pentru câteva săptămâni''. După aceea, ''va prezenta cazul în faţa procurorului, care va evalua dacă este necesară punerea sub acuzare. Ar putea dura câteva luni''.

Se pare că cei doi ar vrea să evite un proces ''Niciuna din părţi nu vrea să se ajungă în instanţă, pentru că, în acel caz , tot ce au investigat cei de la FBI şi DCFS va ajunge şi la public, ceea ce ar dăuna familiei'', a mai adăugat sursa amintită.

 

 

Comenteaza