Antonio Banderas, despre momentul când a fost la un pas de moarte

Antonio Banderas, despre momentul când a fost la un pas de moarte
| Foto: Curto De La Torre / AFP

Actorul Antonio Banderas a rememorat recent momentele pe care le-a trăit în 2017, când a fost la un pas de moarte: "Atacul de cord de acum șase ani a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață".

Antonio Banderas spune că după atacul de cord suferit în 2017 viața lui s-a schimbat cu totul. Acesta s-a lăsat de fumat, despre care a spus la Radio Times că a fost „unul dintre cele mai stupide lucruri pe care le-a făcut vreodată”. Apoi a început să-și privească altfel şi cariera în actorie. Sperietura prin care a trecut l-a făcut să fie mai recunoscător pentru cine este și ce are.

În urmă cu aproape șase ani, actorul care acum are 62 de ani a fost dus de urgență la spital, după ce a simțit dureri în piept în timp ce făcea sport. Acolo a aflat că suferise de fapt un infarct. "M-a făcut să apreciez viața într-un mod diferit și mult mai intens. Mi-a schimbat viața cu totul în mai bine".

"Atacul de cord de acum șase ani a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață pentru că a fost ca și cum mi-am pus ochelari și am văzut ce e important în viață.

M-am întors în Spania și am început să-mi privesc cariera dintr-un alt punct de vedetr. De atunci caut numai plăcerea în actorie. Nu mă interesează nimic altceva. Pentru mine, viața începe când cineva strigă 'Acțiune' sau când cortina se ridică", a mai declarat Banderas citat de filmnow.ro.

Comenteaza