Artiștii care s-au îndrăgostit de România după ce au venit la UNTOLD: „Iubesc să vin aici”

Artiștii care s-au îndrăgostit de România după ce au venit la UNTOLD: „Iubesc să vin aici”

Datorită festivalului UNTOLD, nume mari din muzica internațională spun că România este a doua lor casă.

Artiști cunoscuți în întreaga lume au venit să cânte la Cluj-Napoca, iar țara noastră i-a cucerit. Toți vorbesc despre căldura cu care au fost primiți, despre mâncarea bună și femeile frumoase. Iar unii au învățat chiar și câteva cuvinte în limba română, scriu Stirile PROTV.

James Arthur: “Cred că e o țară minunată și toată lumea e foarte drăguţă și prietenoasă. Întotdeauna iubesc să vin aici pentru că e un loc deosebit. Sunt locuri unde energia e bună și aici e întotdeauna așa.”

Don Diablo: “Iubesc tot misterul din jurul țării pe lângă faptul că e o cultură minunată, mâncare minunată și femei superbe, să nu uităm. Misterul țării, îl iubesc!”

Busta Rhymes: “Românii întotdeauana sunt una cu spectacolul și asta e o parte din motivele pentru care m-am întors. Nu te întorci dacă nu te simți binevenit. //M-am simțit ca și când aș fi fost cu familia mea, nu doar cu fanii mei.”

Steve Aoki: “E noul meu cel mai favorit loc din lumeee. Oriunde sunt întrebat în lume care e locul meu preferat, eu vorbesc despre România.”

Un nou capitol al poveştii Untold se va scrie între 30 iulie şi 2 august.

Comenteaza