Video Australienii care promovează România cum nu o va face niciodată Ministerul Turismului. 5 CLIPURI magice, unul într-o destinaţie de vis lângă Cluj

Australienii care promovează România cum nu o va face niciodată Ministerul Turismului. 5 CLIPURI magice, unul într-o destinaţie de vis lângă Cluj

Doi tineri australieni, Stephen și Jess, călătoresc în toată lumea, iar anul acesta au ajuns şi în România, iar prin 5 clipuri pe YouTube au reuşit să promoveze ţara noastră cum nu a făcut-o Ministerul Turismului de când există această instituţie de stat. 

Autralienii au fost chemaţi în România de alți doi tineri care au o afacere de călătorii aici și care fac tururi de lux pentru străini. Așa au descoperit Stephen și Jess Castelul Corvinilor de la Hunedoara, iar apoi au ajuns în cea mai exclusivistă cazare din Transilvania şi aşa au reușit să pună Papanași în top 3 deserturi favorite pentru un străin. 

 

Trebuie menţionat că nu li s-a spus ce să filmeze, ci au fost aduși acolo și li s-a zis distrați-vă, descoperiți România, scrie piticu.ro, care a şi stat de vorbă cu cei doi.

TOATE VIDEOURILE AICI!

Într-un clip apare şi o destinaţie de vis, aproape de Cluj!

Comenteaza