Biletele pentru turneul mondial al trupei Rolling Stones s-au epuizat în zece minute

Biletele pentru turneul mondial al trupei Rolling Stones s-au epuizat în zece minute
Biletele pentru concertele pe care trupa rock Rolling Stones le va susţine în cadrul turneului mondial "On Fire", în martie 2014, s-au epuizat în zece minute, conform femalefirst.co.uk.

În martie 2014, Rolling Stones va susţine o serie de concerte în Perth, Sydney, Melbourne, Hanging Rock, Brisbane (Australia) şi Auckland (Noua Zeelandă), iar Michael Gudinski, organizatorul concertelor, afirmă că nu a fost surprins de reacţia rapidă a fanilor formaţiei britanice.

"The Rolling Stones a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai mari formaţii rock din lume", a declarat acesta.

De asemenea, în iulie, formaţia britanică a susţinut două concerte cu casa închisă, în Hyde Park din Londra, după ce au evoluat în cadrul Glastonbury Festival.

"Cel mai bun loc unde pot să fiu este scena. Fiţi pe fază (...), ne-am întors, eu, Mick, Charlie, Ronnie şi câţiva prieteni vom cânta rock împreună", a spus Keith Richards, chitaristul formaţiei.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.

Comenteaza