Video Bunica din Cluj, ce-i îndemna pe tineri la vot la europarlamentare, revine într-un clip despre Untold

Bunica din Cluj, ce-i îndemna pe tineri la vot la europarlamentare, revine într-un clip despre Untold

Bunica dintr-un sat din Cluj, care îi trimitea pe tineri să voteze la alegerile europarlamentare din mai, revine într-un clip de senzație înainte de festivalul de muzică Untold. 

Și de această dată, clipul este realizat de actorul de comedie Mircea Bravo.

Festivalul Untold se desfăşoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca, bugetul ediţiei din acest an fiind de aproximativ 14 milioane de euro. Organizatorii aşteaptă la un total de 350.000 de persoane la festival, din peste 100 de ţări.

Scena principală va avea peste 1.500 de mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane. Aceeași scenă, pe care vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai lumii va avea decor 3D și o deschidere de 90 de metri. Peste 10.000 de persoane din 13 țări lucrează în producția efectivă a festivalului, dintre care peste 1.800 sunt voluntari. În ceea ce privește logistica festivalului, cifrele sunt impresionante: peste 480 de camioane necesare pentru transportul logistic. Pentru grafica și designul tuturor scenelor s-au adunat peste 1.000 de ore de muncă a peste 40 de designeri și arhitecți, ce au contribuit la crearea universului Untold din acest an.

Pe scena principală vor urca, între alții,  Robbie Williams, Armin Untold, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix sau David Guetta. Abonametele pentru festival sunt sold-out, mai sunt valabile doar bilete de 1 zi. 

VEZI ȘI Untold 2019: sistem de plată, acces în festival și check-in

Comenteaza