Busu, din nou la un pas de moarte, la Cluj. Cum și-a pus viața în pericol în timpul unei filmări

Busu, din nou la un pas de moarte, la Cluj. Cum și-a pus viața în pericol în timpul unei filmări
| Foto: stirileprotv.ro

Actorul Florin Busuioc, care în urmă cu doi ani a suferit un infarct pe scenă, a fost din nou la un pas de moarte, la filmările pentru ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!”.

În toamnă, trei buni prieteni, Văru‘ Săndel, Cosmin Seleşi şi Alin Panc, toţi din Zalău, au asistat la o secvenţă la care nici cei mai îndrăzneţi cascadori nu s-ar încumeta. Văru‘ Săndel a povestit, pentru impact.ro, despre filmările peliculei, dar și despre scenele în care a fost implicat Busu și care se pare că vor fi tăiate la montaj.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă.  

Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii.

Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: „Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit peripeţia Văru‘ Săndel pentru impact.ro.

 

Comenteaza