Video Foto Călătorie cu surprize spre Cluj: Un cățel supraviețuiește 100 km ascuns sub capota mașinii și așteaptă să fie adoptat

Un șofer din Timișoara a avut parte de o surpriză neașteptată în timpul unei călătorii către Cluj-Napoca. Ajuns la Cluj în vizită la sora sa, conducătorul auto a descoperit un pui de câine ascuns sub capota mașinii sale.

În timpul deplasării, șoferul a simțit un comportament ciudat al mașinii și a oprit pe marginea drumului pentru a verifica starea vehiculului.

La deschiderea capotei, bărbatul a găsit cățelul teafăr și nevătămat, deși acesta a călătorit mai bine de 100 de kilometri în spațiul îngust și călduros al compartimentului motorului. După o jumătate de oră de efort, șoferul a reușit să elibereze cățelul.

Deși ar fi dorit să îl păstreze, din cauza mai multor motive personale, șoferul a fost nevoit să își caute norocul pe un grup de adopție pentru a găsi un stăpân pentru cățel.

"Problema este că nu îl pot pastra din mai multe motive, oricât de mult as vrea asta. În momentul acesta cățelul a ajuns cu mine la Cluj, și as dori sa îmi incerc norocul pe acest grup. Dacă există vreun doritor care ar vrea sa adopte acest cățel va rog sa îmi lase mesaj in privat. În caz contrar mâine voi fi nevoit să îl duc la un adăpost sau să îi caut cumva un stăpân", a scris șoferul pe grupul de Facebook "Adopții câini și pisici - județul Cluj".

Această întâmplare ne reamintește cât de important este să fim atenți atunci când pornim la drum, să verificăm mașinile înainte de plecare pentru a asigura protecția atât a noastră, cât și a animalelor care ar putea căuta adăpost în locuri neașteptate.

Comenteaza