Cazul "Eva Măruță": "Generatia mea l-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireşarii, pe Maria, pe Mirabela... Generaţia de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Măruţă..."

Cazul "Eva Măruță": "Generatia mea l-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireşarii, pe Maria, pe Mirabela... Generaţia de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Măruţă..."

Eva, fiica de 8 ani a cuplului Andra şi Cătălin Măruță, este vedeta noului film care a apărut pe piață la începutul anului 2024 și care se află deja în fruntea box-office-ului românesc. 

„Tati Part-Time” este filmul în care Eva Măruţă joacă alături de actorul Alex Bogdan. Tânăra Eva a intrat în vizorul publicului român. Deşi mulţi au apreciat efortul şi talentul copilei, unii s-au lansat în răutăţi nebănuite. 

"Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul “Tati Part-Time”. Am auzit si am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar si răutăți care m-au întristat.

Ca mamă, cred că toți copiii sunt minunați şi merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici in ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este "primul" ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei", a scris Andra pe pagina de Facebook după ce fiica ei a fost criticată.

Tot în apărarea Evei a sărit şi Mara Bănică, comparând-o cu mulţi actori celebri care au început de mici munca pentru a apărea pe marile ecrane. 

"Shirley Temple. Jacob Trembley. Brooklyn Prince. Macaulay Culkin. Alan Kim. Sunny Pawar. Tom Holland. Anna Paquin. Sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin nişte roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândra de ei.

Generația mea l-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireşarii, pe Maria, pe Mirabela. Generatia de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Măruță pentru că e fiica lui Catalin si a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care daca nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omâram cumva", a scris Mara Bănică pe Facebook. 

Comenteaza