Ce se știe despre moartea lui NOSFE. Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă

Ce se știe despre moartea lui NOSFE. Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă

Decesul rapper-ului NOSFE a fost anunțat de trupa Şatra Benz, din care făcea parte și artistul care a murit la doar 37 de ani.

Se pare că lui Darius Vlad Crețan, cunoscut în lumea muzicală sub numele de scenă NOSFE, i s-ar fi făcut rău în locuinţă, fiind găsit de soţie. 

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. 

De asemenea, la faţa  locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, a transmis, duminică seară, IPJ Ilfov, potrivit News.ro
 
Sursa citată a precizat că s-a relaţionat cu medicul legist, care s-a deplasat la faţa locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, 
pentru efectuarea necropsiei. 
 
Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Artistul ar fi murit în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, la doar câteva ore după ce ar fi susținut un concert alături de trupa Șatra Benz.

Anunțul a fost făcut de colegii de trupă, pe pagina de Facebook:

"Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!"

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza