Ce tarif are Vlăduţa Lupău pentru un eveniment de câteva ore

Ce tarif are Vlăduţa Lupău pentru un eveniment de câteva ore
| Foto: Playtech.ro

Cântăreaţa din Cluj, Vlăduța Lupău, se numără printre cei mai apreciaţi artişti din România. Dacă vrei să cânte la un eveniment privat, trebuie să bagi adânc mâna în buzunar pentru programul artistic de câteva ore. 

Vlăduța Lupău, artista care locuieşte în Cluj, în vârstă de 28 de ani, este o tânără care și-a câștigat publicul prin talentul ei natural.

Mulți ascultători și admiratori de-ai artistei își doresc ca aceasta să cânte la evenimentele lor, însă, pentru a o aduce pe Vlăduța Lupău printre ei, aceștia trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Tariful pe care îl percepe aceasta nu este deloc unul scăzut, actul artistic fiind stufos și plin de voie bună.

Pentru un eveniment de câteva ore, Vlăduța Lupău percepe un tarif între 2.000 și 5.000 de euro. Iar, în condițiile în care oamenii doresc ca artista să aibă un program artistic toată noaptea, suma se ridică la aproape 10.000 de euro, potrivit informaţiilor cancan.ro.

Anul acesta, Vlăduța Lupău a susținut mai multe concerte pe litoral. Încă de mică, Vlăduța Lupău a fost fascinată de lumea muzicii.

Comenteaza