Ce trucuri folosesc vedetele pentru a fi mereu frumoase

Ce trucuri folosesc vedetele pentru a fi mereu frumoase
Iată câteva din micile secrete ale vedetelor de la Hollywood care le ajută să fie frumoase, suple și în formă.

Fie că le vezi în filme, pe covorul roșu sau în reviste, actrițele, modelele sau cântărețele de succes par binecuvântate de soartă. Sunt frumoase, suple, au o piele care radiază și sunt mereu în formă. În unele cazuri poate fi și Photoshop, în altele multă sudoare la sală, sau sume exorbitante cheltuite pe tratamente de înfrumusețare, dar unele jură că apelează la trucuri care pot fi la îndemîna oricărei femei.

Haideți să "furăm" și noi cîteva dintre secretele vedetelor!

Pe lângă talentul său, Rihanna arată incredibil. La fiecare apariție a ei uimește cu ținutele îndrăznețe, cu tenul său radiant și o siluetă de invidiat. Cântăreața susține că toate astea se datorează... apei. Da, artista mărturisește că bea zilnic foarte multă apă și asta îi ajută atât silueta, cât și pielea.

Fosta soție a lui Brad Pitt, simpatica Jennifer Aniston, jennifer-anistonpare neatinsă de trecerea timpului. Ea spune că își începe fiecare dimineață cu un pahar de apă caldă cu lămâie. În plus, face sport zilnic, se demachiază întotdeauna înainte de culcare, folosește creme cu factor de protecție solară și bea doi litri de apă pe zi. Simplu, nu?

Kate Hudson, fiica nu mai puțin celebrei Goldie Hawn, are o piele incredibilă, strălucitoare și fără imperfecțiuni. Secretul ei este... gheața! Ea susține că își spală foarte des tenul în băi de gheață, iar asta îi redă strălucirea și prospețimea.

Salma Hayek nu mai este la prima tinerețe, dar actrița a rămas la fel de seducătoare și "caliente" ca pe vremea când îl acompania pe Antonio Banderas în filmul Desperado. Ea spune că reușește să se mențină tânără și frumoasă datorită detoxifierii. Salma face cure cu sucuri naturale de mai mult de 15 ani.

Gwyneth Paltrow mărturisește că mănâncă sănătos și își îngrijește fața și corpul cu ingrediente naturale, precum mierea, cafeaua și uleiul de măsline. De asemenea, este o adeptă înfocată a gomajului, pe care îl face zilnic, în ciuda recomandărilor. Actrița susține însă că așa reușește să aibă o piele de bebeluș.Cate Blanchett are trei copii, 47 de ani și o viață tumultoasă, dar reușește să radieze la fiecare apariție publică. Ea spune că își aplică mereu pe piele ulei de măsline și nuci de macadamia,cate-blanchett pe care le încorporează într-un scrub făcut chiar de ea, la care adaugă suc de grapefruit și sare de mare.

Și Catherine Zeta-Jones, considerată la un moment dat una dintre cele mai frumoase femei din lume, este adepta produselor de înfrumusețare naturale. Ingredientul ei secret este uleiul de măsline extravirgin, pe care îl folosește atât în măștile de față, cât și pentru îngrijirea podoabei capilare.
Iar zâmbetul ei perfect ascunde o rutină cât se poate de banală: își periază dinții cu căpșuni, un excelent înălbitor natural.

Cindy Crawford, care făcea ravagii pe podiumurile de modă în urmă cu vreo 20 de ani, arată și acum foarte bine. Cum reușește acest lucru? Foarte simplu: folosește zilnic un amestec de lapte și apă minerală, pe care îl pune într-un spray și își împrospătează tenul de mai multe ori pe zi.

Victoria Beckham a dezvăluit recent că a avut mereu probleme cu tenul, însă acum pielea ei e fără cusur, după ce un dermatolog a sfătuit-o să mănânce în fiecare zi... somon. În plus, nu pleacă niciodată de acasă fără să-și aplice o cremă cu factor de protecție solară.

Frumoasa Cameron Diaz a avut și ea mari probleme cu tenul, ba chiar a suferit o lungă perioadă de acnee. Ea spune că problema a dispărut în momentul în care și-a schimbat radical alimentația. A renunțat la produsele procesate, fast food, sucuri carbogazoase, mâncăruri foarte grase și lactate, iar în scurt timp, pielea i s-a curățat în mod miraculos.

 

sursa: dr.quinn

 

 

Comenteaza