Ce va face Darius, elevul din Cluj, cu banii câștigați la Românii au Talent 2022. Tânărul are un plan surpriză

Ce va face Darius, elevul din Cluj, cu banii câștigați la Românii au Talent 2022. Tânărul are un plan surpriză
| Foto: playtech.ro

Darius Mabda, elevul orădean care studiază la Cluj-Napoca, a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la Românii au Talent 2022.

Darius Mabda a spus în timpul finalei Românii au Talent ce ar vrea să dacă va câștiga marele primiu al emisiunii dela PRO TV. Astfel, Darius Mabda, care provie dintr-o familie modestă din Oradea, a spus că va cheltui banii pe a-și plăti studiile. Asta s-a și întâmplat, iar acum copilul are gânduri mari și spune că vrea să fie cunoscut în toată lumea.

„Aş da toţi banii ca să-mi plătesc studiile. Îmi doresc să fiu aplaudat, să fiu cunoscut, să ştie lumea că sunt român”, a spus Darius Mabda.

În finală, gimnastul a cucerit audienţa cu un moment de dans contemporan şi balet, plin de mişcări spectaculoase, totul pe melodia „In your room” a lui Depeche Mode.

Tânărul a primit numai laude din partea juraţilor showului de talente. Mihai Bobonete a fost super-încântat de numărul lui Darius Mabda.

„Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzaţional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu vei fi câştigătorul sezonul 12!”, i-a spus Mihai Bobonete, cel care i-a asigurat de altfel accesul direct în semifinale, apăsând pe Golden Buzz după primul moment artistic al dansatorului orădean, în timpul preselecţiilor.

Și actorul Dragoş Bucur a spus el că îl vede drept câştigătorul celei de-a 12-a ediții a Românii au Talent.

„Mă simt foarte bine. Sunt foarte fericit! Nu m-am gândit că pot să fiu eu marele câștigător. Toți de aici au fost foarte talentați”, a spus Darius Mabda după ce a intrat în posesia marelui trofeu.

În plus, orădeanul Darius Mabda a câştigat și premiul pentru originalitate al Românii au Talent în valoare de 10.000 de euro, după ce a impresionat telespectatorii, care l-au votat după momentul său artistic din semifinala concursului, potrivit playtech.ro.

Comenteaza