Cele mai bune diete urmate de vedetele din România

Cele mai bune diete urmate de vedetele din România
Nu știi cum se face că mai toate vedetele au siluete de invidiat, iar tu, deși ai ținut numeroase diete, nu reușești să ajungi la greutatea pe care ți-o dorești.

După cum știi, majoritatea așa-numitelor staruri urmează anumite regimuri alimentare menite să le ajute să își mențină greutatea sau să slăbească.

Citește, așadar, următoarele rânduri și află care sunt secretele vedetelor din România și care sunt dietele pe care le urmează acestea!

Nicoleta Luciu

Cu toții știm că, Nicoleta Luciu, a luat foarte mult în greutate în timpul sarcinii și, de aceea, a fost nevoie să slăbească un număr mare de kilograme. Dacă ești curioasă cum a reușit vedeta să scape de surplusurile dobândite odată cu sarcină, iată regimul urmat de Nicoleta Luciu.

Nicoleta susține că a consumat zilnic 300 de grame de legume, 100 de grame de carne slabă, precum cea de pui sau cea de peste și 500 de grame de iaurt cu fulgi de grâu. De asemenea, vedeta a mai consumat câte două batoane cu ceai verde, menite să reducă senzația de foame și să inducă, implicit sațietatea și, de asemenea, a băut câte trei plicuri de L-Carnitin, un suc care stimulează arderea grăsimilor.

Citeste tot articolul pe diete-sanatoase.ro

Etichete
Comenteaza