Video Foto CFR Cluj, campioană și la petrecere! Lăutari și "înţepături" pentru Gigi Becali

CFR Cluj, campioană și la petrecere! Lăutari și "înţepături" pentru Gigi Becali
CFR Cluj, campioană și la petrecere! Lăutari și "înţepături" pentru Gigi Becali
CFR Cluj, campioană și la petrecere! Lăutari și "înţepături" pentru Gigi Becali
CFR Cluj, campioană și la petrecere! Lăutari și "înţepături" pentru Gigi Becali

CFR Cluj a cucerit, duminică seară, al cincilea titlu de campioană din istorie şi al doilea consecutiv. Ceferiştii au demonstrat că se pricep şi la altele, nu doar la fotbal şi că sunt competitivi şi atunci când vine vorba de petreceri.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Însoţiţi de iubite sau soţii, fotbaliştii şi-au dat întâlnire la un local din Cluj şi până în zorii zilei de luni au ”stat pe baricade”. Au curs râuri de şampanie, iar cei mai talentaţi dintre ceferişti şi-au etalat mişcările pe ringul de dans. mLa început, petrecerea a fost încălzită de Marcel Pavel, apoi lucrurile s-au încins pe melodii mai ritmate, scrie click.ro.

 

Jucătorii nu au scăpat din ochi trofeul, care a fost ”plimbat” de la o masă la alta pentru fotografii. În momentul în care a ajuns la Cristian Manea, în sală răsuna o melodie machedonească, prilej pentru a glumi. "Pe asta pot să dansez cu Gigi Becali! Şi cu trofeul, binenţeles", s-a amuzat jucătorul ardelenilor.

Dan Petrescu a fost sufletul petrecerii, el fiind cel care a dat tonul la buna dispoziţie şi i-a atras pe toţi pe ringul de dans. Cu mic, cu mare, de la patron la jucători, toţi ceferiştii s-au distrat de minune la petrecerea dată în cinstea lor. Nu au lipsit nici lăutarii, iar versul favorit a fost: "Vă spun cum stă treabă, cu Steaua jucăm degeaba". Aluzia e că-n ultima etapă, CFR va juca partida cu FCSB, dar Dan Petrescu a decis să le dea vacanţă titularilor şi să folosească rezervele, scrie și prosport.ro.

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a Ligii 1 Betano pentru a cincea oară în istoria clubului şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, 1-0, pe Craiova. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, ardelenii au cinci puncte avans faţă de FCSB, situată pe locul doi. Golul care a adus laurii de campioană a fost marcat de Culio (12 - penalty).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza