Charlie Ottley va lansa vinul Wild Carpathia

Charlie Ottley va lansa vinul Wild Carpathia
Autorul şi prezentatorul seriei de documentare cu această denumire va prezenta noul brand de vin Wild Carpathia Collection.

Vinul este dedicat strângerii de fonduri pentru finanţarea „Wild Carpathia 4”, documentar ce continuă promovarea valorilor naturale şi culturale româneşti. Acesta va fi lansat la finalul anului pe canale TV româneşti şi internaţionale.
 
Noul vin este creat de către 1.000 de Chipuri şi de Vinland împreună cu echipa „Wild Carpathia”, de la selecţia de produs până la ambalare şi parteneriate pentru distribuţie. “Ne bucurăm de poveştile din spatele filmului şi a aventurii lansării unui vin creat pentru a susţine un proiect internaţional de promovare a României. Va fi o ediţie limitată deocamdată” a declarat Charlie Ottley.
 
“Wild Carpathia este unul dintre puţinele programe care au reuşit să aibă un impact pozitiv asupra percepţiei României în străinătate, iar noi suntem direct interesaţi să susţinem acest demers. Vinul pe care l-am ales împreună cu echipa filmului este o producţie 2014 de Dealu Mare – Finteşti, regiune recunoscută pentru calitatea excelentă a vinurilor sale roşii”, spune Ştefan Ionescu, proprietar 1.000 de Chipuri. Vinul va fi disponibil în prima fază la librăriile Cărtureşti.

Comenteaza