Cine are nevoie de tractor când ai un Logan? Un ardelean și-a lucrat terenul cu puternicul său bolid

Cine are nevoie de tractor când ai un Logan? Un ardelean și-a lucrat terenul cu puternicul său bolid

Cine ar fi crezut că un Logan poate face mai mult decât să ne ducă la serviciu sau la cumpărături? Un brașovean a demonstrat că pentru el, Logan-ul e mai mult decât o simplă mașină - e o soluție agricolă inovatoare!

Într-o Românie în care tractorul a fost multă vreme steaua agriculturii, această poveste ne arată că niciun obstacol nu e prea mare pentru spiritul inventiv al românilor.

După ce uzina de tractoare de la Brașov și-a închis porțile, fermierii locali au trebuit să-și găsească soluții alternative. Și așa, a luat naștere ideea care i-a cucerit pe mulți - agricultura Logan.

Filmarea care a făcut rapid înconjurul internetului ne prezintă pe un brașovean hotărât să facă ceva cu resursele pe care le are. Și ce resursă ar fi mai potrivită decât fidelul său Dacia Logan?

Așa că și-a legat o grapă în spatele mașinii, a prins volanul ferm și a luat cu el pământul! Imaginile arată cum Logan-ul trage grapa prin lanurile de teren, cu o determinare de admirat. Cine a spus că Logan-ul este doar pentru șofatul urban?

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar umorul românesc a dat lovitura. Comentariile precum "Vând tractor, cumpăr Logan" și "Schimb BMW cu Logan" au adus zâmbete și râsete pe paginile de socializare. Se pare că Logan-ul a devenit un simbol al versatilității auto, și cine ar putea să-l blândească?

Așa că, în loc să se plângă de lipsa unui tractor, brașoveanul nostru a decis să transforme o situație dificilă într-o aventură amuzantă și inspirațională. 

Comenteaza