Video Cine este DJ-ul care a pus manele la Electric Castle și ce le transmite organizatorilor festivalului

Cine este DJ-ul care a pus manele la Electric Castle și ce le transmite organizatorilor festivalului
| Foto: Tommy Cash

Maneaua "Aşa trec zilele mele", a lui Adrian Minune, s-a auzit la Electric Castle. Organizatorii festivalului de muzică din Cluj au rupt colaborarea cu artistul care a pus piesa, iar părerile publicului sunt împărțite vizavi de această atitudine. 

Născut în 1991, Tomas Tammemets este un muzician de rap și artist conceptual. El are origini estoniene, rusești, ucrainene și kazahe, însă se consideră în primul rând cetățean estonian, apoi est european în suflet și scandinav în C.V.

Într-un interviu din 2013, Tommy Cash spunea că, deși  în cartierul în care a crescut a fost un ”ghetou”, i-a plăcut să trăiască acolo. Cash mai spune că a învățat ”bine” la școală până la vârsta de 15 ani, când a început să fumeze canabis, fapt care l-a ”ejectat” din sistemul de educație. În 2018, DJ-ul și-a lansat propria colecție de haine, care imită stilul occidental, dar cu influențe estice, amestecate cu... glume, scriu StirilePROTV.ro. 

Pe Instagram, Tommy Cash este urmărit de 523.000 de fani, iar cel mai vizionat videoclip al lui pe YouTube are până la această oră 10 milioane de vizualizări. 

VEZI ȘI După Neversea, manea la Electric Castle. Organizatorii au rupt legătura cu DJ-ul

Cum răspunde Tommy Cash organizatorilor EC

Conform VICE,  Tommy a primit sute de mesaje pe Facebook și Instagram care-i transmit să nu se mai întoarcă niciodată în Bonțida. „Le voi urma sfatul”, a spus el și a explicat cum i se pare „înjositor, oribil și șocant” că „există oameni care consideră că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților”.

„Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural”.

EC a avut anul acesta angajați în festival 300 de romi, majoritatea din Bonțida. Persoanele cu deficiențe de auz au avut intrare liberă, un ring de dans special conceput pentru ei și o traducătoare a versurilor în limbajul semnelor.

 

Comenteaza