Cine este prințul care a ucis cel mai mare și mai frumos urs din România

Cine este prințul care a ucis cel mai mare și mai frumos urs din România

Emanuel von und zu Liechtenstein este rezident în Riegersburg, localitate situată în regiunea austriacă Stiria. Conform unui interviu acordat de Emanuel Liechtenstein publicaţiei soj.at el nu este austric ci cetăţean din Liechtenstein, anunță mediafax.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Nu sunt austriac, ci cetăţean din Liechtenstein. Există o monarhie acolo de 300 de ani. În calitate de membru al casei de guvernământ, mi se permite să port acest titlu şi este menţionat în toate documentele mele“.

Castelul în care apare în mai multe poze aparţine familiei sale din 1822 când strămoşii săi au preluat mai multe întreprinderi agricole şi forestiere din această zonă. El declara în interviu că păstrează legătura cu Prinţul Hans-Adam II, actualul monarh din Liechtenstein. “Ne întâlnim la fiecare doi ani, mai ales la Viena. Avem o strânsă coeziune”, preciza el.

Ca profesie Emanuel Liechtenstein este medic şi profesează “în jur de 70 până la 80 de zile pe an”. Profesia de medic o îmbibă cu afacerea reprezentată de castelul pe care îl are în administrare. Prinţul are trei copii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza