Cine este și ce avere are cea mai bogată femeie din România. Simona Halep, pe locul 5 în TOP

Cine este și ce avere are cea mai bogată femeie din România. Simona Halep, pe locul 5 în TOP

Campioanei din Constanţa i-au intrat în conturi aproximativ 2 milioane de euro în anul recent încheiat, faţă de 7 milioane în 2019 şi 7,5 milioane în 2018, fără a fi puse la socoteală sumele încasate din contractele de sponsorizare.

În total, Simona Halep a câştigat 32 de milioane de euro exclusiv din turnee. La această sumă se adaugă banii veniţi din contracte cu branduri importante din diverse domenii: de echipament sportiv, auto, bancar, de ceasuri de lux sau cosmetice. La finalul anului 2020, Simona avea o avere de 47 de milioane de euro, conform Top 300 Capital, potrivit digisport.ro.

Simona Halep are cu un milion de euro mai mult decât Cosmin Olăroiu şi cu 10 mai mult decât Mircea Lucescu, doi dintre cei mai mari antrenori români. Dan Petrescu are o avere estimată la 31 de milioane de euro, în timp ce Gică Hagi a ajuns la cota de 29 de milioane de euro.

Pe lângă banii câştigaţi din turnee şi sponsorizări, Simona Halep a făcut avere şi din investiţiile în domeniul imobiliar. Campioana noastră are două hoteluri în Braşov, mai multe blocuri de apartamente în Mamaia, iar în acest an doreşte să investească într-un hotel de 5 stele care va fi amplasat în centrul Constanţei.

Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România

Pe locul 1 în topul celor mai bogate femei din România se află Anastastia Soare. Născută tot în Constanţa, aceasta a făcut avere în Statele Unite ale Americii, unde a emigrat după Revoluţie.

În vârstă de 64 de ani, Anastasia Soare este celebră în SUA, unde a făcut bani din industria frumuseţii şi este cunoscută ca "Regina Sprâncenelor". Ea are o avere estimată la 650 de milioane de euro.

Comenteaza