Clujeanca Vlăduța Lupău a anulat nunta cu Adi Rus. Artista pregătește botezul micuțului

Clujeanca Vlăduța Lupău a anulat nunta cu Adi Rus. Artista pregătește botezul micuțului

Vlăduța Lupău pregăteşte botezul lui Iair, motiv pentru care ea și soțul ei au decis să amâne nunta. 

Vedeta a postat pe Instagram mai multe imagini în care la make-up artist și la două magazine cu haine de lux. „Oficial încep pregătirile pentru botez. Aș vrea să vă arăt rochiile pe are le voi purta la botez, însă dacă le arăt, nu o să mai fie surpriză”, a scris artista, după care a precizat că îi era dor de cea care o face să arate și mai bine și a spus cu umor: „Cine m-a făcut din mătușă, în păpușă?”.

Iair va avea trei perechi de nași, printre care Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, care au fost și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai lui Adi Rus. Botezul va avea loc într-o zi de marți pentru a putea partipa atât colegii de breaslă ai cântăreței, cât și colegii fotbaliști ai lui Adi Rus. În schimb, Adi Rus şi Vlăduţa Lupău au anulat nunta pentru o perioadă nedefinită, motivul fiind acela că artista este foarte obosită din cauta concertelor şi a rolului de mămică!

„Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul ce se găsește pe invitația de botez a lui Iair, potrivit rtv.ro.

Comenteaza