Clujeanca Vlăduța Lupău cucerește străzile cu un bolid de lux evaluat la 300.000 de euro

Clujeanca Vlăduța Lupău cucerește străzile cu un bolid de lux evaluat la 300.000 de euro
| Foto: facebook.com/vladutalupau

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere din România.

Datorită numeroaselor concerte și evenimente private, talentata cântăreață a reușit să acumuleze venituri considerabile, iar pasiunea ei pentru mașini de lux nu este un secret pentru nimeni.

În ultimii ani, Vlăduța Lupău a condus exclusiv mașini de lux, iar acum, își surprinde din nou fanii cu o nouă achiziție extraordinară. În trecut, soțul ei a răsplătit-o cu un Porsche Cayenne, însă acum, artista a simțit că a sosit momentul pentru o schimbare de stil, astfel că și-a achiziționat un Bentley rafinat.

Costul acestei mașini de lux se ridică în jurul sumei de 300.000 de euro, în funcție de dotări și opțiuni. În mod entuziast, Vlăduța Lupău a distribuit pe rețelele sociale o fotografie cu interiorul excepțional de lux al noii sale achiziții.

Alături de imagine, artista a scris cu drag: „Bună, frumusețea mea”, demonstrându-și bucuria pentru acest nou obiect al pasiunii ei. La scurt timp, aceasta s-a filmat chiar la volanul mașinii, transmițând astfel că se simte extrem de încântată de noul său bolid.

Clujeanca Vlăduța Lupău cucerește străzile cu un bolid de lux evaluat la 300.000 de euro

Vlăduța și Adi s-au mutat în casă nouă

În octombrie 2022, artista s-a mutat într-o nouă casă impresionantă alături de soțul ei, Adrian Rus, și fiul lor, Iair. Vlăduța Lupău și-a pus amprenta personală asupra camerei băiețelului, amenajând-o cu mare grijă și atenție. Casa în care s-au mutat a fost rezultatul muncii susținute și al dedicării lor, construită în conformitate cu viziunile și dorințele artistei.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Vlăduța Lupău a mărturisit: „Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine.”

În continuare, Vlăduța Lupău continuă să strălucească în industria muzicală și să-și îndeplinească visurile personale, impresionând cu fiecare pas făcut în cariera sa și bucurându-se de realizări remarcabile în viața personală.
 

 
 

 

 

Comenteaza