Clujeanul Mihai Onicaș, în prezent la Unirea Dej, "transferat" în Republica Dominicană la "Survivor România"

Clujeanul Mihai Onicaș, în prezent la Unirea Dej, "transferat" în Republica Dominicană la "Survivor România"

Mihai Onicaș, fotbalistul de la "Survivor România", a fost 8 ani jucătorul lui FCSB și unul dintre preferații lui Gigi Becali.

Mihai Onicaș este singurul fotbalist din lista celebrităților care vor merge în Republica Dominicană la Survivor România, cel mai tare show de supraviețuire al anului 2020. Mijlocașul defensiv era considerat în urmă cu 10 ani o mare speranță a fotbalului românesc și chiar a fost numit de către Gigi Becali ”noul Rădoi”.

Onicaş are 29 de ani și în prezent joacă în liga a treia, la Unirea Dej. Originar din Cluj, el a fost adus la FCSB Under 21 în 2006, pe când era doar un licean, la 16 ani, de la echipa a doua a Universităţii Cluj. A jucat la FCSB II iar în 2009 a debutat la echipa mare.

Mihai Onicaș de la Survivor era considerat urmașul lui Rădoi

”Onicaș se aseamănă la caracter și dăruire cu Rădoi și reprezintă modelul de jucător care trebuie și merită să evolueze la Steaua”, spunea atunci Leo Stirzu, fost antrenor la roș-albaștri. Mihai se impusese la echipa a doua, unde devenise căpitan și evolua la naționala de tineret. Ulterior, Onicaș a jucat în Europa League cu echipe precum: Twente, Fenerbahce, Ujpest sau Sheriff Tiraspol.

Din 2010, Onicaș a fost împrumutat de FCSB la diverse echipe din Liga 1. A jucat la Poli Iași, Târgu Mureș, Unirea Urziceni sau Viitorul. În 2014, a fost cedat gratis la Olimpia Satu Mare iar în ianuarie 2019 a ajuns la Dej. Cota lui de piață este în prezent de 150.000 euro.

Pentru 2020, Mihai Onicaș a acceptat un alt tip de provocare, una cu totul diferită. El va merge la Survivor România, show care va fi transmis în exclusivitate la Kanal D. Din distribuția emisiuniii fac parte: Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni, Ioana Filimon, Bogdan Vlădău, Cristina Șișcanu, Lino Golden, Asiana Peng și Grațiela Teohari Duban.

Comenteaza