Corina Chiriac a dezvăluit motivele pentru care a refuzat să se recăsătorească

Corina Chiriac a dezvăluit motivele pentru care a refuzat să se recăsătorească
| Foto: impact.ro

Corina Chiriac a ales să rămână singură toată viața. Artista a dezvăluit motivele pentru care a luat această decizie și a încercat să le dea un exemplu femeilor care se află în aceeași situația ca ea.

 

Corina Chiriac este una dintre marile artiste pe care ni le-a dat România. Numele acesteia va sta la loc de cinste în istoria muzicii noastre ușoare. La 66 de ani, artista și-a asumat viața în singurătate, dar în continuare în vizorul fanilor și a celor care o iubesc.

În cadrul emisiunii „La radio cu Andreea Esca”, prezentatoarea de televiziune a mărturisit de ce a ales să fie singură și de ce nu s-a mai recăsătorit niciodată. Marea sa iubire a fost Karel Gott, un ceh pe care lumea l-a știut în preajma artistei cu ani în urmă. Cu totate astea, în cadrul interviului vedeta a preferat să nu-i mai pronunțe numele, ci să șoptească doar că este vorba despre un străin. Solista nu se plânge de situația în care este, ba chiar își amintește cu drag de singurul bărbat care a reușit să-i ajungă la inimă și să-i trezească și acum emoții puternice.

“M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!». Bărbaţii suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu şi am divorţat repede a fost şi acela de a nu intra la un fals stăpân”.

Muzica a apropiat-o pe Corina de marea ei iubire, cei doi întâlnindu-se în anii în care cehul era idolul femeilor de pe întreg mapamondul, dar doar românca noastră avea să-i fure privirea.

”Pot să vă dau în scris că nu se va mai întâmpla. Am alte priorităţi, muzica. Mă simt bine aşa, ia uitaţi-vă la mine, arăt bine, n-am nici o operaţie estetică, pe căutate. A te îndrăgosti, a iubi şi a face o familie sunt lucruri care nu merg împreună. Sunt Scorpion, sunt lucidă. Muzica mă împlineşte. Am văzut atâtea vieţi distruse din cauza iubirii, încât nu-mi doresc aşa ceva”, a mai spus artista, potrivit playtech.ro.

Comenteaza