Live Video Culisele Târgului de Crăciun Cluj 2019. Se numără printre cele mai frumoase din Europa

Culisele Târgului de Crăciun Cluj 2019. Se numără printre cele mai frumoase din Europa

Directorul Târgului de Crăciun, Mihai Oprean, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE de marți, moderată de jurnalista Anca Mureșan. 

Emisiunea poate fi urmărită LIVE, începând cu ora 13.00, mai jos și pe pagina de Facebook ZIUA de CLUJ. 

Cluj-Napoca s-a situat în top 10 în clasamentul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, organizat de către European Best Destinations.

Anul acesta, Clujul a ajuns pe locul 8 în lista târgurilor de Crăciun europene. Pe primul loc se situează târgul din Budapesta (Ungaria), urmat de cele din Vienna (Austria), Gdansk (Polonia), Bruxelles (Belgia) şi Montbeliard (Franţa). "Târgul de Crăciun Cluj-Napoca este cel mai frumos din România. Mai mult, an de an se numără printre târgurile voastre preferate din Europa", scrie European Best Destination. "Ce descrie cel mai bine Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca? Este o sărbătoare pentru toată familia sau "familionul", cum spun românii, de la copii, părinţi şi bunici, până la mătuşi, unchi, veri sau prieteni, animale de companie şi aşa mai departe. Este un loc foarte prietenos unde să îşi petreci această perioadă a anului. Odată ce treci de porţile târgului, o lume de basm se deschide în faţa ta, într-un decor minunat, ocrotit de maiestoaca Biserică Sfântul Mihail", se arată pe blog.

Târgul de Crăciun își așteaptă vizitatorii până în 31 decembrie, sub semnul jocului și a veseliei. Revin căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, patinoarul, Tramvaiul lui Moș Crăciun, serile de colinde și de concerte, animația stradală, Căsuța Chițibușuri, Căsuța Moșului și luminițele de sărbători.

Comenteaza