Culture Action Days, între 13-15 decembrie

Culture Action Days, între 13-15 decembrie
Prima zi a evenimentului Culture Action Days, organizat de AEGEE Cluj-Napoca în perioada 13-15 decembrie, a început cu un târg handmade şi două workshop-uri, unul de confecţionare de felicitări, iar celălalt de confecţionare de broşe.

Târgul a avut loc în cafeneaua Sisters (str. Universităţii, nr. 2). Vizitatorii au avut ocazia să cumpere cadouri pentru cei dragi, să mai adauge câteva perechi de cercei sau alte accesorii la colecţia lor sau să înveţe să-şi confecţioneze propriile felicitări de Crăciun sau broşe hand-made.

La acest târg au participat 8 expozanţi: Unicraft (unicraft-srl.blogspot.com), Elena Gheară (www.elenagheara.breslo.ro), Nicolae Maximilian Câmpan (www.ceramiclocks.blogspot.com), Szekely Haţegan Giorgiana de la Deco Life (decolife.ro), Sfinteş Roxana de la Curcubeul din Tine (www.curcubeuldintineclujnapoca.breslo.ro), Angela Vasile, Diana Ilca şi Andreea Cuciureanu de la Funditze cu Fitze (www.funditzecufitze.blogspot.com).

Workshop-ul de confecţionare de felicitări a fost realizat de Meda Hălmaciu (www.handmadebymeda.blogspot.com), iar cel de confecţionare de broşe a fost realizat de Crina Moldovan de la L'Atelier Charlotte (fashioncharlotte.blogspot.com).

Ziua a continuat cu spectacolul de teatru "Édith Piaf", un one woman show cu Anca Lăcusteanu, în regia lui Sorin Misirianţu, la Casa Municipală de Cultură Cluj-Napoca.

Ultima activitate din cadrul Culture Action Days pentru ziua de 13 decembrie a fost Speed Reading, la cafeneaua Sisters. Ideea de speed reading este una cu totul şi cu totul originală şi a pornit de la conceptul de speed dating, însă constă în schimburi de impresii despre cărţi, între mai mulţi parteneri de discuţie.

Evenimentul Culture Action Days este menit să promoveze cultura, limbile străine şi diversitatea culturală şi lingvistică în perioada 13-15 decembrie. Programul detaliat al celor trei zile se găseşte pe www.aegeecluj.ro.

AEGEE (Association des États Généraux des Étudiants de l'Europe / European Students' Forum / Asociaţia Studenţilor Europeni) este o asociaţie de studenţi de talie europeană, care promovează cooperarea, comunicarea şi integrarea tinerilor într-o Europă unită şi fără graniţe. Cu peste 15.000 de membri, asociaţia este prezentă în 40 de ţări şi 200 de oraşe din Europa.

Comenteaza