Video Cum se vede Cuj-Napoca în videoclipul lansat de Armin van Buuren

Cum se vede Cuj-Napoca în videoclipul lansat de  Armin van Buuren

Celebrul DJ olandez Armin van Buuren a lansat videoclipul imnului Festivalului Untold 2019, "Something Real", filmat la Cluj-Napoca.

"Artistul a făcut chiar și o preselecție pentru personajele care apar în videoclip și a venit cu propria echipă de filmare și de producție. Încă odată, a arătat că are o legătura specială cu fanii festivalului, dar și cu România, țară pe care o promovează de fiecare dată când are ocazia", au menționat organizatorii Untold.

Van Buuren i-a informat pe fanii săi încă de la începutul verii că va filma un nou clip la Cluj-Napoca, pentru care are nevoie de mai multe persoane. De asemenea, DJ-ul a creat un show unic pentru Untold 2019, exclusiv la nivel mondial.

Artistul este cunoscut pentru inovație în materie de tehnologie, pe care o folosește pentru a crea show-uri excepționale ca și Armin Only și Armin Only Intense. Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control al luminilor prin senzori aplicați pe brațele lui, tehnică pe care a adus-o și la Untold. 

Armin van Buuren și Avian Grays au compus imnul oficial al festivalului Untold: "Something Real" (feat Jordan Shaw). "Nu este un secret că festivalul Untold are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri. Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului", a declarat olandezl. Untold 2019 a avut loc în perioada 1-4 august, la festival participând 372.000 de persoane din toată lumea.

Comenteaza