Cum şi-a petrecut Brad Pitt ziua de naştere fără Angelina Jolie

Cum şi-a petrecut Brad Pitt ziua de naştere fără Angelina Jolie
Actorul, divorţat recent de Angelina Jolie cu care are şase copii, a împlinit duminică, 18 decembrie, 53 de ani.

Actorul care are şase copii: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne împreună cu fosta sa soţie, Angelina Jolie, cu care se află în divorţ, şi-a sărbătorit aniversarea duminică, 18 decembrie, printr-o masă frugală, relatează Mediafax.

Un apropiat al lui Pitt a declarat: ''Brad Pitt şi-a sărbătorit ziua de naştere bucurându-se de o cină liniştită în compania unor prieteni vechi, apropiaţi."

''Brad se străduieşte să nu facă vâlvă şi plănuieşte să nu se afle în lumina reflectoarelor până când nu este finalizat divorţul şi custodia copiilor. Nu l-a interesat să-şi sărbătorească ziua de naştere în vreun restaurant celebru."

Lui Brad i s-au permis să-şi viziteze copiii în cadrul unor vizite supravegheate de când Angelina Jolie a intentat divorţul în septembrie şi se crede că vedeta nu i-a văzut în ziua aniversării sale.

Apropiatul lui Pitt a declarat pentru HollywoodLife.com: ''Brad nu va face nimic care să interfereze cu lupta pentru custodie şi nu doreşte să apară în ipostaze cum că şi-ar da întâlniri romantice sau că participă la petreceri. Atenţia sa în prezent este de a se concentra pe sine şi pe a-şi reconsolida relaţia cu copiii săi."

La începutul lunii, a apărut acuzaţia că cei doi băieţi mai mari ai lui Pitt, Maddox - pe care actorul este acuzat că l-ar fi lovit în timpul unui conflict pe avionul privat - şi Pax au refuzat să-şi vadă tatăl.

 

 

 

 

Comenteaza