Cum va fi vremea în luna august 2020

Cum va fi vremea în luna august 2020

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o estimare meteo pentru intervalul 27 iulie - 24 august. Temperaturile vor fi cele specificile perioadei, însă în Sud şi Est acestea vor fi uşor mai ridicate decât media acestei luni.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Între 27 iulie şi 3 august, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud-est, iar în restul teritoriului temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Între 3 şi 10 august, temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sudice, estice, dar mai ales în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sudice şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 10-17 august, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în sudul şi sud-estul ţării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Între 17 şi 24 august, mediile valorilor termice se vor situa, în general, în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil uşor mai ridicate, local, în regiunile sudice, dar şi uşor mai coborâte în nord-vest.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, conform ANM.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza