Dai un party de Halloween? Iată câteva rețete "dezgustătoare"

Dai un party de Halloween? Iată câteva rețete "dezgustătoare"

Vrei să-ți inviți prietenii la o cină "înfiorătoare" de Halloween? Uite ce ai putea pune pe masă. 

Vor pizza? Fa-le o pizza "mumie" pe felii de paine - pentru a crea modelul de cap de mumie, fasiile de cascaval se pun ca in imagine, iar ochii sunt facuti din jumatati de masline negre si boabe de mazare verde.  

Cine refuza un Burger bine facut? Ai nevoie doar de cateva masline umplute si niște scobitori pentru a le monta niste ochi. In rest, lasa-ti imaginatia sa creeze din ingredientele folosite un chip "dezgustător".

Ouale umplute sunt delicioase, dar nu tocmai cele transformate in ochii de zombies.... - pe umplutura se pun firicele de sfecla data prin razatoarea mica si "pupile" din masline verzi. 

Nu se supara nimeni daca pe briose s-au cuibarit cateva "rame", nu-i asa? - dupa ce ati scos briosele de la cuptor, le lasati sa se raceasca si apoi le decorati cu rame de jeleu. Copiii o sa le adore.

Din mere poti face niste guri inspaimantatoare - intinde un gem gros sau unt de arahide pe o felie, apoi fixeaza cealalta jumatae aproape perpendicular pe ea, sa formeze o gura. Pentru dinti, foloseste jumatati sau sferturi de migdale. 

La desert merg niste degete de vrajitoare din piscot - cand "degetele" sunt coapte, se lasa la racit 5 minute, apoi se stoarce cu grija putin colorant alimentar rosu (gel) pe fiecare unghie, in zona cuticulei - apasa migdala usor, iar gelul roșu se va scurge foarte încet pe langa. Se lasa la racit complet apoi se pot savura. 

 

Comenteaza