Video Dan Păvăloiu ne învață cum se prepară bunătățile tradiționale din Ardeal

Dan Păvăloiu ne învață cum se prepară bunătățile tradiționale din Ardeal

Jurnalistul a ajuns în satul Stejeriș din județul Cluj, unde a gătit tradiționala gușă de porc aită și boită, dar și jumări.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Odată cu sezonul rece începe și perioada în care, mai cu seamă în Ardeal, porcul este sacrificat. Aici în Ardeal avem o tradiție cu tăiatul porcului,” spune jurnalistul la începutul emisiunii „România în bucate” de la TVR. 

Prezentatorul împărtășește cu publicul toate secretele preparării rețetei tradiționale de gușă de porc și jumări, fiind „acompaniat” de dulcele grai ardelenesc. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza