"De banii daţi la Braşov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească... o grămadă de bineţe la farfurie de carton"

"De banii daţi la Braşov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească... o grămadă de bineţe la farfurie de carton"
| Foto: Arhiva

Actorul Bob Rădulescu a comparat preţurile din restaurantele din centrul Braşovului cu cele din Cluj-Napoca. Concluzia este că "oraşului comoară" i se trage numele de la legenda lui "Ali Baba şi cei 40 de hoţi" şi că preţurile piperate la mâncare sunt "fiţe de Cluj".

Actorul Bob Rădulescu a vizitat zilele trecute Braşovul şi a fost plăcut surprins de preţurile din restaurante. O masă la un restaurant în centrul Braşovului este mai ieftină decât cea de la o gheretă „hispsterască” din Cluj, fără a mai vorbi de restaurantele clujene care sunt mult mai scumpe.

Preţurile din Cluj-Napoca  sunt mult mai mari şi din cauză că chiriile sunt cu adevărat uriaşe, cele mai mari din ţară, de departe, crede actorul. Acesta a dat câteva detalii într-o postare pe Facebook.

„Sunt în Piaţa Sfatului, în miezul Braşovului, la un restaurant cochet cu terasă şi e plin de turişti români şi străini în jurul meu. Atmosfera-i faină, vremea e superbă, lumea bună, mâncarea şi serviciile excelente, iar preţurile...

Măi copii...de banii de care am mâncat aici un prânz cu familia, dacă eram la Cluj la oricare dintre festivalurile de stradă, cu food, cu street, cu food van, cu food truck, aşadar de banii daţi la Braşov pe prânz, la Cluj mi-ar fi dat dintr-o gheretă de aia hipsterească...ohohoho...o grămadă de bineţe. Dar, stai!...

Bineţe la farfurie de carton sau plastic, cu tacâmuri de unică folosinţă, dusă de mine la masa din scânduri pe care mi-aş fi şters-o înainte să mănânc, după care mi-aş fi dus singur resturile la tomberon, dar no... bineţe de fineţe de fiţe de Cluj, nu?

Pe cuvântul meu că mă uit la unele preţuri, la unii proprietari şi la afacerile lor din Cluj şi mă întreb dacă nu cumva oraşul comoară are numele inspirat de la legenda lui Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, de hoţi. Mă rog, hoţi şi proşti, că e nevoie de tandemul ăsta ca să poţi vorbi de un oraş comoară”, a scris Rădulescu pe Facebook.

Comenteaza