De ce a plecat Andra de la "Vocea României". Înșelată de producători: "Mi-au promis că..."

De ce a plecat Andra de la "Vocea României". Înșelată de producători: "Mi-au promis că..."
| Foto: captura video - ANDRA. VOCEA ROMÂNILOR, NU A ROMÂNIEI | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar 018

Andra a fost, timp de câteva sezoane, antrenor la "Vocea României", dar a renunţat. Cântăreaţa a mărturisit că s-a simţit înşelată de promisiunile făcute de producătorii emisiunii. 

Percepția artistei față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor, iar  Andra nu putea să accepte felul vulcanic în care se manifesta solistul de la Vama.

"Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României”, spunea Andra în podcastul lui Mihai Morar Fain&Simplu, potrivit observi.ro

”M-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente”, mai preciza soția lui Cătălin Măruță.

Andra: ”Mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă”

Andra spune că s-a simțit, într-un fel, înșelată de producătorii de la Vocea României şi astfel şi-a dat demisia și a rămas, doar în juriul de la Românii au Talent. Cântăreaţa spune că nu poartă pică nimănui, însă și-a dat seama că acel show nu este pentru ea. 

”M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a mai mărturisit Andra Măruţă, în podcast.

Comenteaza