De ce a venit, de fapt, Jean-Claude Van Damme în România

De ce a venit, de fapt, Jean-Claude Van Damme în România

Chef Joseph Hadad, cel al cărui restaurant a fost vizitat de actor, a dat câteva detalii despre vizita lui Jean-Claude Van Damme în România.

“Acum 16 ani eram la o sală de forță din București și a venit și el. Am făcut cunoștință, ne-am împrietenit și l-am invitat la restaurantul unde lucram atunci. A fost foarte politicos, a făcut fotografii cu toată lumea și a făcut conversație cu mine atunci și s-a simțit bine. I-am lăsat un contact, să mă mai caute când vine în București și iată că am avut ocazia să ne reîntâlnim”, a declarat Chef Joseph Hadad, citat de a1.ro.

Chef Joseph Hadad a mărturisit că actorul a venit în România cu o echipă a unei televiziuni inetranționale de modă, la un eveniment din București.

„Când vine în țară trage mereu la noi, iar acum a venit cu echipa de la Fashion TV, cu care a avut un eveniment în București, fiind invitat special. E un tip sportiv, nu mănâncă orice și când a fost la noi a comandat vânătă la cuptor.


Are dieta lui personală, are mâncarea lui, pe care o consumă pentru a fi în formă. Este un om haios, nu are figuri și cred că toți care l-au întâlnit au putut observa acest lucru. Am aflat că și el a fost ospătar multă vreme și apoi a devenit pasionat de karate. Este o legendă și îl respect. L-am invitat la noi, la restaurant dar a contramandat întâlnirea, deși oamenii de la restaurant erau pregătiți și fericiți că vine idolul copilăriei lor”.

Joseph Hadad s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme după 16 ani, iar celebrul bucătar, care deține trei restaurante de fițe în Capitală, a ținut să imortalizeze momentul revederii și să transmită un mesaj vechiului său prieten, dar și celor care îl urmăresc.

Comenteaza