De ce NU vrea Mircea Bravo să intre în televiziune. Cine şi l-ar putea permite financiar pe vlogger-ul ardelean

De ce NU vrea Mircea Bravo să intre în televiziune. Cine şi l-ar putea permite financiar pe vlogger-ul ardelean
| Foto: Captura video - Mircea Bravo Facebook

Vloggerul carismatic Mircea Bravo refuză să intre în televiziune. Motivul, spune acesta, este unul categoric, şi aparent... are legătură cu banii.

Mircea Bravo a devenit extrem de cunoscut datorită materialelor sale hazli de pe rețelele de socializare. Însă vloggerul nu crede că ar putea avea vreun viitor în lumea televiziunii.

O spune răspicat și cu multe argumente care sunt de partea sa. „Nu mă văd atras în niciun fel de televiziune. În primul rând fiindcă niciuna nu și-ar permite să mă atragă financiar. Câți bani ar putea să-mi ofere ca să mă facă să renunț la ce fac acum?

Azi filmez sau lucrez exact atât cât vreau eu, când vreau eu, cu cine doresc! Nu cred că asta aș putea face dacă aș accepta să-mi schimb cariera. Iar alte satisfacții nu văd! De colaborat, da! Asta s-a întâmplat și se va mai întâmpla. Facem reclame în regim propriu.

Voi face și un tur al televiziunilor pentru a-mi promova filmul ‘Mirciulică ‘, ce se va lansa în această toamnă! Nu e vorba despre vreun orgoliu, ci pur și simplu despre cum stau lucrurile”, a declarat Mircea Bravo pentru impact.ro.

Comenteaza