De ce se retrage Vaya Con Dios cu concertul de la Cluj şi la ce să vă aşteptaţi diseară

De ce se retrage Vaya Con Dios cu concertul de la Cluj şi la ce să vă aşteptaţi diseară
Vocalista Vaya Con Dios, trupa ce susţine deseară la Cluj un concert în cadrul turneului de adio, explică de ce trupa se retrage din activitate.

"Am împlinit 60 de ani în ianuarie", spune vocalista Dani Klein astăzi, la Cluj, într-o conferinţă de presă. "Nu vreau să continuu să călătoresc, e obositor de la o vreme să-ţi petreci timpul în aeroporturi şi avioane". Trupa a mai concertat, în cadrul turneului de adio, în Polonia, Grecia şi Ucraina. "De acum voi face alte lucruri care nu-mi vor cere să călătoresc atât de mult",  mai spune Klein.

Deseară trupa cântă în special cele mai populare piese ce au consacrat-o în cei 30 de ani de activitate. "Asta era şi ideea în a face un turneu de adio. Nu prezentăm materiale noi, ci vom cânta piesele care erau populare mai demult. La asta vă puteţi aştepta", promite vocalista.

Concertul de la Cluj are loc la Sala Sporturilor. Biletele costă între 100 şi 190 de lei la cele trei categorii în funcţie de distanţa faţă de scenă, iar la categoriile VIP şi VIP Exclusive costă 260, respectiv 370 de lei.

Trupa incheie cu acest turneu 27 de ani de activitate, timp în care a înregistrat vânzări ce depăşesc 7 milioane de albume şi 3 milioane de single-uri.

Etichete
Comenteaza