Destinații inedite de Crăciun: sub luminile nordului, pe plajă sau într-o cultură complet diferită de a ta

Destinații inedite de Crăciun: sub luminile nordului, pe plajă sau într-o cultură complet diferită de a ta

Motorul gratuit de căutare pentru călătorii, momondo.ro, a întocmit o listă cu 12 destinații de Crăciun diferite de ceea ce știai până acum despre vacanța de iarnă.

1. Crăciun în Nassau, Bahamas - Parada stradală cu cea mai veche tradiție din Caraibe are loc în fiecare an, a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie și apoi în ziua Anului Nou, și concurează cu succes alături de festivalurile Mardi Gras din New Orleans și Carnavalul de la Rio când vine vorba de costume strălucitoare și încărcate de bijuterii.

2. Crăciun în Tromsø, Norvegia - Îmbrăcat în întuneric pe tot parcursul iernii, orașul insular Tromsø își dă jos mantia este când vine decembrie și se arată în toată splendoarea. Mirosuri de clementine, de ramuri de molid și de turtă dulce se țin după vor ține ca o umbră, iar colindele vor inunda încântătoarea Catedrală Arctică. Ai ocazia să vezi luminile nordice.

3. Crăciun în Douz, Tunisia - Celebru pentru filmările seriei Razboiul Stelelor, orașul din Orientul Mjlociu Douz este adesea numit ”Poarta stelară a Saharei”. În ultimele 4 zile ale lunii decembrie, triburile arăbești din zonă transformă această găleată uriașa de nisip într-un spectacol beduin magnific.

4. Crăciun în Kyoto, Japonia - Kyoto este buricul budismului japonez. Deci, imaginează-ți că și Crăciunul e mai mult sau mai puțin diferit decat ceea ce cunoști.

5. Crăciun în Sydney, Australia - Pentru aceia care nu suportă frigul iernii, nici chiar de sărbători, iată că există o destinație fantastică de Crăciun, la Bondi Beach.

Mai multe AICI!

Etichete
Comenteaza