Divorţ în lumea filmului: Angelina Jolie şi Brad Pitt se despart

Divorţ în lumea filmului: Angelina Jolie şi Brad Pitt se despart
Brad Pitt: "Sunt foarte trist. Doar copiii noştri contează".

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial în urmă cu doar cinci zile, pe 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanţă de actriţa americană, ale căror copii au fost obţinute de revista People.

Jolie a invocat "diferenţe ireconciliabile" în căsnicia cu Brad Pitt şi a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Cei doi formează un cuplu de 12 ani, dar s-au căsătorit doar în iulie 2014.  Din cei şase copii, trei sunt biologici și trei adoptați, din Asia și Etiopia.

Conform sursei citate, Angelina Jolie nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People.

„Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă".

O sursă din anturajul actorilor a declarat: „Atât Brad, cât şi Angelina ţin foarte mult la copiii lor şi în această perioadă există multă tristeţe în ambele tabere".

Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005, de care s-a despărţit în urma unor speculaţii legate de o nouă relaţie a actorului care apăruseră în presă încă din 2004, în timpul filmărilor de la „Mr. & Mrs. Smith", unde actorul juca alături de Angelina Jolie. 

 

Comenteaza