Doi clujeni care au lansat o nouă rețea socială. Ce este TOKHIT

Doi clujeni care au lansat o nouă rețea socială. Ce este TOKHIT

O nouă reţea de socializare, TOKHIT, bazată pe NFT şi pe tehnologia Blockchain, dezvoltată de doi români, a fost evaluată la 3 milioane de euro.

TOKHIT este PRIMA rețea de socializare destinată industriei creative, artiștilor și profesioniștilor din domenii variate, cu componenta NFT și Blockchain, un proiect revoluționar inițiat de Andrei Ureche și dezvoltat alături de Cristian Voaides.

Proiectul TOKHIT a fost primit cu deschidere pe piaţă, iar evaluarea iniţială a dovedit acest lucru prin succesul din faza de Seed Funding, o etapă specifică proiectelor de blockchain, care permite contribuţia financiară a celor interesaţi. Iniţiatorii proiectului TOKHIT sunt încrezători că vor deschide noi oportunităţi pentru creatorii de conţinut.

Pentru cei interesaţi sau doar curioşi, au început deja înscrierile în comunitatea TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informaţiile necesare şi vor putea deveni, astfel, parte a comunităţii exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală şi vor putea interacţiona cu alţi utilizatori.

NFT-ul (non-fungible tokens) reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca blockchain. Inovaţia NFT-ului garantează originalitatea şi unicitatea certificatului digital a unei creaţii. În luna martie a acestui an, a fost marcat şi un record la nivel mondial, care dovedeşte avansul acestei tehnologii: o operă integral digitală (NFT), care aparţine artistului Beeple, a fost vândută cu peste 69 milioane de dolari.

 

Comenteaza