Doliu în lumea filmului! A murit cunoscutul actor Ewen MacIntosh

Doliu în lumea filmului! A murit cunoscutul actor Ewen MacIntosh

Actorul și comediantul Ewen MacIntosh, cel mai cunoscut pentru rolul său de „Big Keith” din The Office, a murit la vârsta de 50 de ani.

"Cu mare tristeţe anunţăm dispariţia paşnică a iubitului nostru geniu al comediei, Ewen MacIntosh. Familia sa le mulţumeşte tuturor celor care l-au sprijinit, în special casei de îngrijire Willow Green. În curând va avea loc o incinerare privată pentru familie şi prieteni apropiaţi şi o comemorare mai târziu în cursul anului”, a anunţat compania sa de management, Just Right Management, citată de The Guardian.

Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar agenția de management a  lui MacIntosh a precizat că actorul a avut parte de o „sănătate proastă” în ultimii ani și a primit sprijin de la o casă de îngrijire în momentul morții.

„Ewen a fost un actor minunat și un om și mai bun”, a spus compania într-un comunicat. "A făcut oamenii să râdă. A influențat viețile tuturor celor care au intrat în contact cu el."

Comediantul britanic l-a interpretat pe Keith Bishop, un contabil monoton, iubitor de scotch, în versiunea originală a „The Office”.

Ricky Gervais , creatorul și vedeta filmului „The Office”, a împărtășit un omagiu pentru MacIntosh pe X, fostul Twitter , descriind actorul drept „foarte amuzant și foarte drăguț” și „un original absolut”.

"Veşti extrem de triste. Ewen Macintosh, foarte amuzant, cunoscut mai ales ca Big Keith din The Office, a murit. Un talent absolut. RIP.", a scris Gervais.

MacIntosh a jucat rolul lui Keith pe parcursul întregii sezoane ale comediei britanice care a dus la sitcom-ul american de succes cu același nume, cu Steve Carell și John Krasinski.

Printre rolurile jucate de Ewen MacIntosh în cariera sa de actor amintim două episoade din serialul britanic de comedie „Little Britain” ca dirijor de autobuz și personajul Cliff Roberts, un chelner antrenor în drama romantică din 2015 „The Lobster”, Splish în două episoade din serialul de comedie „Getting Back”. cu Dave Benson Phillips” și Lionel în comedia-romantică din 2017 „Finding Fatimah”.

Cele mai recente roluri ale sale includ domnul Bromley în comedia din 2022 „Hammer Home” și Richard în filmul de groază din 2023 „Nightmare on 34th Street”.

Comenteaza