Dor de mare și de soare! Cele mai scumpe camere de pe litoralul românesc au fost deja rezervate

Dor de mare și de soare! Cele mai scumpe camere de pe litoralul românesc au fost deja rezervate
| Foto: revistabiz.ro

Rezervarea cea mai scumpă făcută în luna ianuarie este pentru un sejur de 13 nopți, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele, care a costat peste 16.500 lei.

Reprezentanții agențiilor de turism și hotelierii spun că 2021 va fi mai bun decât anul trecut.

Cele mai bune locuri de pe litoral și cele mai scumpe camere din Mamaia s-au vândut deja.  Primele, s-au dat cele de 500 de Euro pe noapte.

Anul trecut a fost marcat de nesiguranăî și anulări de sejururi pe bandă rulantă, iar în 2021 românii vor să recupereze. Potrivit impact.ro, în această perioadă se vând cele mai scumpe vacanțe, de peste 3.5oo -4.ooo de lei, pachete care conțin atât serviciul de cazare, cât și toate mesele, băuturi, loc de joacă, accesul la plajă, șezlonguri.

Cel mai scump hotel din nordul stațtunii Mamaia, care deține si recordul pentru închirierea unui apartament, are camerele rezervate de pe-acum. Tarifel incep undeva în jur de 1oo euro pe noapte pentru luna mai și ajung în sezonul de vârf până la 3oo de euro, chiar ș 5oo euro pentru apartamentele cele mai scumpe.

Pentru majoritatea hotelurilor, tarifele sunt la fel de mari ca în anii de boom estival, când nu existau măsurile restrictive din pandemie. Datele agențiilor de turism arată că românii sunt dispuși anul acesta să aloce bugete mai mari pentru vacanța la Marea Neagră, rezervarea cea mai scumpă făcută în luna ianuarie fiind pentru un sejur de 13 nopți, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele, care a costat peste 16.500 lei.
 
Vacanțele scumpe sunt asociate cu hotelurile de lux care oferă un înalt grad de protecție și securitate sanitară. Spectrul coronavirusului n-a dispărut: oamenii se gândesc foarte mult când iau în calcul unde-și petrec vacanța. De aceea se vând acum locațiile cele mai scumpe. Trendul nu este specific doar vacanțelor din România. Si destinațiile cele mai scumpe din străinatate s-au înmultit la o rată fără precedent.

 

Comenteaza