Dr. Quinn: Ce culori, ce fel de bijuterii sunt la modă în 2017

Dr. Quinn: Ce culori, ce fel de bijuterii sunt la modă în 2017
Anul 2017 este, poate, cea mai bună ilustrare a expresiei “istoria se repetă”. Fie creatorii de modă au rămas în pană de idei, fie că anumite piese care au fost pe val în ultimele sezoane au devenit mult prea populare ca să fie aruncate în sertarul cu amintiri atât de repede, cert este că o parte dintre tendințele anului trecut se regăsesc și anul acesta, dar reinterpretate.

Apar însă, așa cum e firesc, și elemente noi, așa că de voi depinde ce alegeți să purtați. Înainte de a trece la piesele vestimentare, să vedem mai întâi care sunt culorile anului.
1.Denim Niagara. Acest albastru are o nuanță delicată, suficient de versatilă și flatantă pentru aproape toate tipurile de piele, ușor de asortat și ușor de purtat în diferite combinații.
2. Galben Primrose. Ei, aici apar unele probleme, pentru că acest tip de galben, extrem de vizibil, nu se potrivește oricui și, în general, este mai greu de abordat în ținute. Totuși, fiecare dintre noi își poate achiziționa în garderobă măcar o piesă vestimentară sau un accesoriu din această culoare (o geantă sau o pereche de pantofi), care s-a regăsit în colecțiile prezentate de casele Gucci și Alessandro Michelle.
3. Albastru Lapis. Fiind nuanța naturală a pietrei lapis lazuli, această nuanță albastră este o altă tendință superbă de culoare în primăvara-vara anului 2017.
4. Rozul prăfuit. Este una dintre culorile care se poartă deja și care rămâne la modă și anul acesta, atât în ținute monocromatice, cât și combinată cu nuanțe la fel de suave, sau, dimpotrivă, cu culori neașteptate, cum ar fi galbenul primrose de care vorbeam înainte.

Găseşti alte culori, bijuterii şi tendinţe în modă pe Dr. Quinn.

Comenteaza