După "Balena albastră", încă un joc pune în pericol viaţa copiilor. Ce sunt îndemnaţi să facă

După
Morbidul joc „Balena albastră” are, se pare, concurenţă pe reţelele de socializare. În Rusia, noul joc a făcut deja o victimă. Sunt vizate în special fetele.

O nouă activitate de acest gen devine virală pe reţelele de socializare din Rusia, şi a facut deja o victimă. Copiii de vârste fragede, în special fetele, sunt învăţaţi cum să devină zâne, scrie Mediafax.

„Vrei să devii o zână? Acum este foarte simplu, nu trebuie decât să urmezi aceste instrucţiuni. La miezul nopţii, atunci când toată lumea doarme, ridică-te din pat, dă roată camerei de trei ori şi spune fraza magică. Ulterior mergi la bucătărie, dar ai grijă ca nimeni să nu te observe, altfel magia nu işi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzătoarele aragazului, dar nu îl aprinde, nu vrei să te arzi nu? După ce ai făcut asta, lasă uşa deschisă şi mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu îl vei respira în somn, iar dimineaţa, când te vei trezi, vei observa că te-ai transformat în zână. Vei fi zâna focului!", este îndemnul care circulă pe internet.

Comenteaza