După ce a avut o cădere psihică și s-a aflat sub tutela tatălui său 12 ani, Britney Spears este mai fericită ca niciodată

După ce a avut o cădere psihică și s-a aflat sub tutela tatălui său 12 ani, Britney Spears este mai fericită ca niciodată
| Foto: mediafax.ro

Vedeta este mai fericită ca niciodată. Într-o nouă postare pe Instagram, Britney Spears îşi asigură fanii că e bine şi că nu a fost vreodată mai fericită.

Britney se află sub tutela tatălui ei din 2008, după ce a suferit o cădere psihică. În luna august a acestui an, cântăreaţa a spus că îşi doreşte să scape de sub tutelă şi a cerut să fie făcut public cazul.

Atunci, fanii lui Britney au lansat campania #FreeBritney. Ba chiar i-au cerut ajutorul iubitului său, Sam Asghari. 

Ei credeau că Spears este ţinută prizonieră în propria casă şi trimite mesaje codate prin postările ei de pe reţelele de socializare.  Cântăreaţa i-a asigurat că nu au de ce să îşi facă griji. 

„Stiu ca au fost o mulţime de comentarii şi o mulţime de oameni au spus multe lucruri despre mine, dar vreau ca voi să ştiţi că sunt bine, sunt mai fericită decât am fost vreodată, şi vă transmit numai bine şi multa iubire!”, spune artista într-o postare pe Instagram.

Cântăreaţa a mai postat şi clipuri din vacanţă, alături de iubitul ei. E de înţeles acum, de ce e Britney atât de fericită. 

 

Comenteaza