După divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, încă un cuplu destramă la Hollywood

 După divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, încă un cuplu destramă la Hollywood
Actorii Naomi Watts și Liev Schreiber au anunţat că se separă, potrivit AFP.

Actrița în vârstă de 47 de ani, de două ori nominalizată la Oscar și actorul american de 48 de ani, nu erau căsătoriți, dar formau un cuplu de 11 ani și au împreună doi băieți.

"În ultimele luni, am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a merge înainte ca familie este de a ne separa ca cuplu", au declarat cele două staruri într-un comunicat adresat mass-media americane, relatează agerpres.ro.

Naomi Watts, fiica lui Peter Watts, inginerul de sunet al formației Pink Floyd, a devenit cunoscută marelui public prin filmul lui David Lynch "Mulholland Drive" din 2001, înainte de a juca în filmul horror "The Ring". Ea a jucat de asemenea sub conducerea lui Alejandro Inarritu în "21 Grams", iar apoi în 'Birdman' și în "Funny Games" în regia lui Michael Haneke.

Actorul şi producătorul Liev Schreiber a fost nominalizat de trei ori la premiile Golden Globe pentru rolul interpretat în serialul "Ray Donovan" și recompensat pentru performanța sa în saga jurnalistică "Spotlight".

În afară de Angelina Jolie și Brad Pitt, în ultimele luni s-au mai despărțit Johnny Depp și Amber Heard, Jennifer Garner și Ben Affleck, printre alte cupluri celebre.

Comenteaza