El la Cluj, ea în Dubai / Cum e viața Adrianei Petrescu, soția antrenorului de la CFR Cluj

El la Cluj, ea în Dubai / Cum e viața Adrianei Petrescu, soția antrenorului de la CFR Cluj

Dan Petrescu a decis să se întoarcă la CFR Cluj, în primăvara acestui an, după ce și-a reziliat contractul cu Guizhou Hengfen. Soția sa, Adriana Petrescu, a rămas cu fiica lor în Dubai. 

Despre plusurile şi minusurile acestei alegeri deloc uşor de făcut, Adriana a stat de vorbă cu reporterii okmagazine.ro. 

Meseria lui Dan este una cu multe provocări, care iată că v-a adus şi în această ipostază nu tocmai uşoară a căsniciei la distanţă. Cum a fost pentru tine întoarcerea lui la Cluj, v-aţi consultat în această privinţă?

Când m-am căsătorit cu Dan, ştiam cât de importantă e cariera pentru el şi eram conştientă că va veni un moment în care va trebui să facem un sacrificiu şi să fim la distanţă. În primii ani, am fost mereu împreună. După ce s-a născut Jennifer şi el a antrenat echipe peste hotare, lucrurile s-au schimbat în sensul că nu puteam să mut copilul de la o şcoală la alta. Am convenit de comun acord că stabilitatea şi continuitatea într-un sistem de învăţământ care îi place merită eforturile noastre. Evident că ne-am consultat în legătură cu întoarcea lui la Cluj. Eu îi susţin alegerile. Posibilitatea de a câştiga un nou campionat a contat mult în decizia noastră.

Cât de des vă vedeţi, tu fiind în Dubai şi el la Cluj? S-a întâmplat să-i faci vreo vizită surpriză?

Ori de câte ori se iveşte ocazia ne vedem. Nu i-am făcut o vizită surpriză la Cluj, dar i-am făcut una în China. Asta pentru că atunci, am putut să o las pe Jennifer cu părinţii mei.

Cum este Dan înainte de meciurile importante – mai degrabă are nevoie de linişte sau staţi de vorbă?

Dan pune foarte mult suflet în ceea ce face, iar înainte de meci, ne sună pentru că încurajările noastre îl fac mai puternic.

Articolul integral AICI!

Comenteaza