Foto Emma Răducanu, ambasadoara unui brand de lux din lumea modei

Emma Răducanu, ambasadoara unui brand de lux din lumea modei

Emma Răducanu, jucătoarea de tenis cu origini românești în vârstă de 18 ani, care va fi oaspete la Transylvania Open de la Cluj-Napoca, a devenit noua ambasadoare a unei case de modă franceze.

Emma Răducanu, cu tată român și mamă chinezoaică, a impresionat lumea tenisului cu victoria ei de la New York, performanță care i-a adus un cec 2.500.000 de dolari. Jucătoarea de tenis cu origini românești în vârstă de 18 ani, este noua ambasadoare a casei de modă franceze Dior.

Campioana a semnat marți un contract cu brandul de lux și urmează să îi reprezinte colecţiile de îmbrăcăminte pentru femei şi produsele de îngrijire a pielii şi machiaj, potrivit Hotnews.ro, care citează CNN.

De fapt contractul cu Dior este al doilea pentru Emma Răducanu, după ce a semnat şi cu Tiffany & Co. Tiffany & Co a desemnat-o ambasador pentru bijuteriile sale de lux. Și i-a oferit un contract despre care presa britanică a scris că-i aduce 2,5 milioane de euro.

Emma Răducanu, ambasadoara unui brand de lux din lumea modei

Vogue scrie că reprezentanții Casei franceze au luat decizia de o desemna ambasador Dior după ce câștigătoarea US Open 2021 a făcut furori la MET Gala, pe 14 septembrie, și la Săptămâna Modei de la Londra, pe 20 septembrie. Dior i-a oferit o rochie argintie irizată din colecția Dior’s Resort 2022 pentru premiera ultimei pelicule din seria James Bond, No Time To Die.

Emma Răducanu va fi prezentă la Cluj-Napoca în perioada 23-31 octombrie pentru turneul Transylvania Open 2021. Acesta va fi primul turneu la care jucătoarea va colabora cu Esteban Carril, după despărțirea de Andrew Richardson. 

Comenteaza