Foto Fanii Vlăduţei Lupău îşi pun întrebări. E gravidă îndrăgita artistă?

Fanii Vlăduţei Lupău îşi pun întrebări. E gravidă îndrăgita artistă?
| Foto: facebook.com/vladutalupau

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi. Cântăreaţa din Cluj le-a intrat rapid la inimi fanilor datorită vocii sale inconfundabile, dar şi a frumuseţii de neegalat.

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai în vogă artiste, iar fanii sunt mereu curioşi să afle veşti despre ea. Acum, aceştia au fost puşi pe jar de o fotografie pe care artista a postat-o în mediul online, scrie SpyNews.

Vlăduţa Lupău a postat o serie de imagini pe reţelele sociale, însă una dintre acestea a atras atenţia. Vlăduţa Lupău poartă o rochie ceva mai umflată în zona abdomenului, iar acest detaliu i-a pus imediat pe gânduri pe fanii săi. Aceştia au sărit cu întrebările, iar una dintre aceştia este chiar Andreea Bănică. Celebra artistă a luat-o la întrebări pe colega sa, fiind curioasă dacă peste câteva luni va deveni mămică sau nu. "Pregăteşti un bebe ştrumf? E pe drum?", a întrebat-o Andreea Bănică pe Vlăduţa Lupău pe Instagram.

Fanii Vlăduţei Lupău îşi pun întrebări. E gravidă îndrăgita artistă?

Dacă vă întrebaţi care a fost răspunsul, ei bine, trebuie să vă potoliţi momentan curiozitatea, pentru că Vlăduţa Lupău nu a răspuns. Astfel, putem să ne gândim că artista nu face decât să întărească curiozitatea fanilor, care aşteaptă să afle dacă familia artistei se va mări sau nu.

CITEŞTE ŞI Frumoasa cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău și portarul echipei CFR Cluj, Adrian Rus s-au căsătorit marți, pe data de 12 noiembrie, într-un cadru departe de ochii lumii. Nași au fost cântăreața Olguța Berbec și soțul ei.
 

Comenteaza