Fenomenele astronomice ale anului 2022. Ce schimbări ne aduc eclipsele de soare și de lună

Fenomenele astronomice ale anului 2022. Ce schimbări ne aduc eclipsele de soare și de lună
| Foto: unsplash.com

Anul 2022 ne va aduce două eclipse vizibile din România. Este vorba despre o eclipsă de Lună și una de Soare. Astrologii ne atenționează că unele zodii își vor schimba atunci destinul. 

 Eclipsa de Lună 

Eclipsa de Lună va fi vizibilă pe 16 mai și va dura 20 de minute, pentru că apune Luna. „Practic, va trebui să ne uităm dimineața la Lună, pe la ora 5:00, și vom constata că este foarte aproape de orizont, pentru că începe să apună, dar tot atunci va începe să intre în umbra Pământului. O să fie un fenomen spectaculos pentru că vom vedea și apusul Lunii eclipsate și răsăritul Soareluii”, a spus Adrian Șonka, pentru Digi24.

Eclipsa de Soare parțială

Vom mai avea o eclipsă de Soare parțială, care va fi vizibilă și de la noi, pe 25 octombrie. „Maximul o să fie pe la ora 13:40 și o să se vadă bine. Atunci o să fie mai bine să te afli în estul țării. Acolo, Soarele o să fie acoperit cam 45% de către Lună, în timp ce în vestul țării o să fie cam 30-34% acoperit. Dar este o eclipsă frumoasă de Soare, care o să se vadă, și pentru noi avantajul este că se vede parțială de oriunde de pe glob, deci nu trebuie să ne „supărăm” că alții ar putea să o vadă totală”, glumește astronomul.

Schimbări de destin pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Eclipsele anului 2022 vor avea cel mai mare impact în viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Astrologii ne atenționează să fim precauți, căci acestea sunt momente care ne pot schimba radical viața.

Comenteaza