Fii Moș Crăciun pentru un copil cuminte. Campanie umanitară la Cluj

Fii Moș Crăciun pentru un copil cuminte. Campanie umanitară la Cluj

Clujenii pot deveni Moş Crăciun pentru copiii de la Centrul de zi "Something New", care își propune să ofere tuturor șanse egale la educație. 

Centrul de zi "Something New" oferă sprijin copiilor care provin din familii defavorizate sau care nu beneficiază de un mediu sănătos în care să se dezvolte. Copiii sunt ghidați atât în activitatea lor școlară, cât și în practicarea diferitelor activități care contribuie la dezvoltarea lor personală. În prezent, centrul are 20 de beneficiari, cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani.

Fiecare copil a scris o scrisoare către Moș Crăciun, în care i-a cerut acestuia cadoul care l-ar face fericit de sărbători. Poți chiar tu să îndeplinești dorințe de Crăciun și să aduci zâmbetul pe chipul acestor copii. Cum? Te înscrii pe http://why-not.us/, alegi visul pe care vrei să îl îndeplinești, apeși butonul și completezi datele în formular. 

În perioada 7-16 decembrie 2018, clujenii sunt aşteptaţi la Street FOOD Festival Christmas Goodies, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, unde vor putea primi mai multe informaţii despre campania umanitară "Passport for a Dream" ce vizează copiii Centrul de zi "Something New" şi tot aici vor putea lăsa cadorile pregătite pentru micuţi. 

Comenteaza